>
Telefon: 4000 3727
Adresse: Liamyrene 13
5132 NYBORG
Epost: [email protected]

Om oss


Nyere brukte biler

Auto No AS har siden oppstarten solgt over 4800 biler til kunder i hele Norge, med hovedvekt på nyere brukte biler (1-3 år), og er blant de største importaktørene på Vestlandet. Vi har spesialisert oss på merkene Audi, Volkswagen og Skoda, men har også erfaring med andre bilmerker.

 

Vi tilbyr kjøp og salg av biler, leasing, innbytte og brukt mot brukt. Vi vektlegger enkel gjennomføring av salg med e-signering av lånedokumenter, og ordner alt det praktiske med registrering, kontrakt osv.

Vi har direkte link til registrering av bil og kan levere bilen på timen – også når Statens Vegvesen har stengt. Kjøper kan velge bokstav på skilt innenfor tilgjengelige serier.

 

 

Om autono

 

 

Historikk:

  • Auto No AS ble etablert i 2005 under navnet S Line Auto AS, med Gjert Brandsdal og Jarle Jetmundsen som eiere.
  • Startet i Liamyrene 14, men her var det begrenset med plass til biler, så i 2009 ble Sælenveien 12 kjøpt. I 2010 gikk ferden videre til Kanalveien 119 hvor det var enda større plass til utstilling av biler, før vi i 2015 endte opp i dagens lokaliteter i Liamyrene 13. Her disponerer vi i overkant av 1000 kvadratmeter.
  • I 2011 kjøpte Sandven AS 51 % av aksjene i S Line Auto.
  • I oktober 2016 ble Sandvens aksjepost kjøpt tilbake av Gjert Brandsdal og Jarle Jetmundsen. Navnet på selskapet ble i den forbindelse endret fra Sandven Bergen Nord AS til Auto No AS.

 

 

 

Autono 1 scaled

Jarle Jetmundsen startet som bilselger med Ford i 1997, og begynte i Møller Bil i 2001. I 2003 startet han som bruktbilsjef for alle Møller-butikkene i Bergen, før han i 2005 startet S Line Auto AS.

 

Autono 2 1 scaled

 

Gjert Brandsdal startet som bilklargjører hos Teigland Åsane i 1998 og begynte som selger samme sted i 2000. Deretter jobbet han som selger for Audi Senter Bergen fra 2003 før han ble bruktbilsjef i Møller Vest i 2004.

Gjert er en idrettsglad stril som har tar imot kundene med godt humør og stor entusiasme. Han er kjent for pågangsmot og glimt i øyet.

 

Noen av merkene vi er spesialist på er:

Audi

Er du på jakt etter en Audi bruktbil kan vi skaffe deg drømme bilen enten med Quattro eller uten.

Vi kan skaffe alle Audi-modeller som er tilgjengelige, men ved å importere en bil gjør du som regel en bedre handel da bilene i Tyskland har mer utstyr enn biler solgt ny i Norge. Bilene er også bedre vedlikeholdt enn en tilsvarende bil her i Norge. Dette fordi det er rimeligere med service i Tyskland samt at veiene har vesentlig bedre standard noe som gir mindre slitasje på din nye importerte Audi bruktbil. 

Audi har utviklet et fantastisk firehjulstrekk system som heter Quattro. De fleste av Audi bruktbilene vi selger har dette systemet, noe som gir sikrere kjøreegenskaper på både sommer- og vinterføre. Audi Quattro gir deg bedre veigrep i kurver og ved våt veibane. 

Audi bruktbil kan også leveres med hybridversjoner. 

Vi kan også lease ut våre brukte Audi-biler.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med din nye Audi Bruktbil!

 

Volkswagen

Volkswagen bruktbil skaffer vi gjerne til deg. Vi hjelper deg med å finne den bilen som dekker dine behov og dine ønsker, og vi vet at det å velge bil går vel så mye på følelser som på fornuft. Om dette blir din første Volkswagen bruktbil eller du vil fornye den du har, så hjelper vi deg å finne akkurat den rette bilen.

Volkswagen har sikkerhet som sitt prioriterte mål, både for deg som fører og dine medpassasjerer. Volkswagen har utviklet programmet sitt slik at det dekker de flestes behov med tanke på ytelse, komfort og størrelse. De fleste Volkswagen bruktbil leveres også med 4Motion firhjulstrekksystem som er unikt for Volkswagen.

Alle Volkswagen bruktbiler som vi henter fra Tyskland kan vi lease ut til deg. 

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med din nye Volkswagen bruktbil!

Skoda

Skoda har mange veldig gode og praktiske modeller, og er et bilmerke med imponerende lite feil og mangler. I tillegg til dette kommer fantastiske kjøreegenskaper. Skoda har også et meget bredt utvalg av modeller, de har Tdi-motorer og TFSI bensinmotorer. Skoda bruktbil kan man også få med DSG automatgir samt 4X4 firehjulstrekksystem. 

Vi tilbyr også leasing av Skoda bruktbil. 

Ta kontakt så hjelper vi deg med din neste Skoda bruktbil!